Hagusy - podélníky - příčníky

Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři

Odpovědět
ZbynekT

Hagusy - podélníky - příčníky

Příspěvek od ZbynekT »

Pokud je někdo máte, jaké je jejich reálné použití?
Na dealerství mi řekl, že prý není možné použít celou délku podélníků, ale že prý tam jsou nějaké pevně dané body, kde je možné chytnout speciální příčníky.
Potřebuji vozit kajak a tohle je dost nevhodné řešení :?
Reklama

Astra - R@SAG
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Hagusy - podélníky - příčníky

Příspěvek od Astra - R@SAG »

Já je sice nemám, ale zvažuji je koupit a už jsme se díval a když opel má akce na příslušenství, tak bych šel do originálu. Verze kombi má hagusy na střeše, aspoň já je mám v černé barvě za příplatek 9000 kč, pak jsou ječtě stříbrné.

Máš pravdu s vnitřní strany hagusů jsou 4 otvory v určitých mástech, teď jsem to byl kontrolovat a nafotil jsem to. Mohu ti to případně změřit kolik jsou od sebe ty otvory.

EDIT: Jak jsem se proběhl s kanceláře k Astře a zmeřil to :D :D . Výsledek je takový - 1 a 4 otvor je vzdálen 77cm / střední otvory 2 a 3 jsou od sebe 63cm.

Ale podle tohoto videa, by to mohlo jít namontovat i mimo ty otvory, nemám s tím praxi - https://youtu.be/SN0EOhaLi9A?list=PLRDC ... e66okLRtOP

Obrázek

Jinak v karoserii po otevření všech 4 dveří jsou ve střeše díry na uchycení, ale to prý je pouze pro ty co nemají hafusy a nebo po 5dv variantu.

Obrázek

Obrázek
Předešlé vozy: Opel Astra F 1.4 8v - 1992
Současný vůz: Opel Astra G 1.4 16v - 2006
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
Současný vůz: Opel Astra L 1.2 Turbo Mild-Hybrid - 2025
WEB: astra-rasag.cz - vše o Opelech.
Odpovědět

Zpět na „Astra L“