Astra - R@SAG - Astra J - 1.4 Turbo 88kW 120k - COSMO Premium
Moderátoři: Astra - R@SAG, Moderátoři
Re: Astra - R@SAG - Astra J - 1.4 Turbo 88kW 120k - COSMO Premium
Tak to premerim schvalne muzeme porovnat to me dost zajima, ja tam letos vymaloval a vrata natrel, takze pro nove auto uz to je odpovidajici komfort 
- Reklama
- Astra - R@SAG
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak přátelé aby jste viděli, že i bezmála 11 letá Astra J v zimě může být čistá a krásná. Stálo to pouze pár hodin práce, 2 vrstvy vosku a výsledek je znát. Na autě se nedrží sůl, je pořád krásné za každého počasi

Předešlé vozy: Opel Astra F 1.4 8v - 1992
Současný vůz: Opel Astra G 1.4 16v - 2006
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
Současný vůz: Opel Astra L 1.2 Turbo Mild-Hybrid - 2025
WEB: astra-rasag.cz - vše o Opelech.
Ani sul se na nem nedrzi po jizde? To mi nerikej.
- Astra - R@SAG
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No velka čast po tom vosku sama steče, a pokud chceš, postačí 20Kc na wapce a auto je opět čisté. Samo, že záleží sta jsou suché nebo mokré cesty, ale i po velké břečce je auto pořád dost čísté. Žena si to už mnoho let pochvaluje, ale tech 8 hod práce je dost náročných. Výdrž na autě cca 9 - 11 měsíců. Proto to aplikuji před zimou a pak mám klid.
Na wapce se pak musí použít pouze čista voda a ne ty jejich aktivni pěny, nebo šampony. Jinak ten vosk strácí rychle účinost.
Collinite Super Doublecoat Auto Wax 476s
Tento přípravek po nanesení má dlouhou účinnost a to cca 12 měs. Jeden z vůbec nejlepších tuhých vosků, který je složen ze směsi polymerů a přírodní karnauby a stal se tak nejdokonalejším voskem Collonite. Odolá UV záření, dešti, sněhu, soli, prachu, špíně atd. Snadno se aplikuje a je odolný vůči autošamponům. Není třeba silné leštění nebo použití speciálního aplikátoru, postačí pěnový aplikátor. Collinite Super Doublecoat chrání lak v létě i v zimě za nepříznivých povětrnostních podmínek. Bezpečný pro nový lak. Vyrobeno ručně v USA.
Kompletní postup zde - https://astra-rasag.cz/?page_id=7353
Na auto s PPF fólii mám zcela jine přípravky a postupy - https://astra-rasag.cz/?page_id=18272 Zde ale vše ukáže čas, prozatím tento postup a přípravky budu ladit. PPF mám poprvé a tak uvidím.
Na wapce se pak musí použít pouze čista voda a ne ty jejich aktivni pěny, nebo šampony. Jinak ten vosk strácí rychle účinost.
Collinite Super Doublecoat Auto Wax 476s
Tento přípravek po nanesení má dlouhou účinnost a to cca 12 měs. Jeden z vůbec nejlepších tuhých vosků, který je složen ze směsi polymerů a přírodní karnauby a stal se tak nejdokonalejším voskem Collonite. Odolá UV záření, dešti, sněhu, soli, prachu, špíně atd. Snadno se aplikuje a je odolný vůči autošamponům. Není třeba silné leštění nebo použití speciálního aplikátoru, postačí pěnový aplikátor. Collinite Super Doublecoat chrání lak v létě i v zimě za nepříznivých povětrnostních podmínek. Bezpečný pro nový lak. Vyrobeno ručně v USA.
Kompletní postup zde - https://astra-rasag.cz/?page_id=7353
Na auto s PPF fólii mám zcela jine přípravky a postupy - https://astra-rasag.cz/?page_id=18272 Zde ale vše ukáže čas, prozatím tento postup a přípravky budu ladit. PPF mám poprvé a tak uvidím.
Předešlé vozy: Opel Astra F 1.4 8v - 1992
Dik za tip, ja mam stejne pocit ze z vyroby to auto uz bylo taky navoskovane, protoze ta spina se na nem par mesicu fakt nedrzela.
Ale asi na jare aplikuju
Ale asi na jare aplikuju