1.
Hláška - Snížený výkon motoru. Poprvé se mi to stalo na dálnici tempomat 140km/h a zničeho nic to padlo do nouze. Pocitově netáhlo turbo a tak jsem to na první čerpačce chcípnul a po restartu to jelo normálně akorát zůstala svítit kontrolka motoru.
Po druhé se mi stalo že při akceleraci 100-110-120 v manuálním režimu automatu že mi to zase dalo hlášku a zase netáhlo pocitově turbo. Takže jsem to na první benzínce chcípnul a nastartoval, podíval jsem se k turbu - všechno vypadalo ok. Pak v připojováku z benzínky to zase padlo do nouze a nejelo turbo a už jsem neměl čas tak jsem to dojel do cíle (asi hodina po dálnici). A zase se rozsvítila kontrolka motoru. V obou případech po delším stání auta (den až dva), kontrolka motoru zhasla a neouzák se neobjevil. CO MŮŽE BÝT PROBLÉM? Auto půjde na diag, ale do té doby mě zajímají vaše názory.
2.
Úniky oleje
Obejvily se úniky oleje zespodu ze spoje Motor+převodovka? (možná jsem to špatně identifikoval - opravte) Viz fotky
Další únik/rozstřik oleje se objevil na jednotce, která je přidělaná u baterie. viz fotky.
Jaké příčiny jsou těchto úniků a setkal se s tím někdo?
D20DTH 142000 km Koupeno 20.6.2025 - frajer s tím jezdil trasu Budějovice - německo Munchen (prej)