Miloshuf automaticky caravan II. verze Opelforum (R.I.P.)
Moderátor: Moderátoři
- Herr Blitz
Re: Miloshuf automaticky caravan II. verze Opelforum (R.I.P.)
Já vím, promiň, bylo to silnější než já
.

26. (FORD 1.) Explorer
25. (OPEL 2.) Astra PHEV GS line
- Reklama
Krásný auto, tak ať ti dobře slouží a dělá radost...milosh píše: 23 srp 2025, 18:19 Nový nástupce Astry důstojně obstál během 14 denní dovolené a více než 2222 km. A co je na tom nejlepší, když člověk jede rozumně, dá se i s plně naloženým autem se 4 lidmi a plným kufrem jet pod 5L. Já mam za ty kilometry dlouhodobou spotřebu 4.4L. Kdo z vás to má![]()
Astra H Caravan "Fenix", 1.7 CDTI, 2005 (Ravenol SSL, 0W40 / EuroOil Optimal Diesel + aditiva Liqui Moly)
Ex Astra J GTC, 1.6 Turbo, 2014
Ex Škoda Fabia Combi, 1.9 TDI, 2001
Ex Škoda 130l, 1986
Ex Škoda 130l, 1986
Diky, po 14 dnech dovolene jsem ho po 2h zase dal do pouzitelneho stavu a jelikoz jsem videl snad vsechny recenze na YT a cetl vsechny clanky co o tomto modelu vysly, asi udelam taky video, kde odpovim na dotazy, ktere jsem casto dlouze hledal a urcite by zajimaly i pripadne zajemce o tento celosvetove nejprodavanejsi model auta 

To je dobrej nápad, tak sem potom hoď odkaz, docela by mě to zajímalo...
Já pokukuju po Lexusu, takže toto je v rodině... 
Astra H Caravan "Fenix", 1.7 CDTI, 2005 (Ravenol SSL, 0W40 / EuroOil Optimal Diesel + aditiva Liqui Moly)
Ex Škoda 130l, 1986
Ex Škoda 130l, 1986
Hodne lidi nadava na to, ze to pri prekroceni rychlosti pipa. Tak holt staci jet 50 / 90 / 130 a je klid. Pro zavodniky to auto neni, ale zrychlit tech 140 koni umi pekne i s nalozenym autem 

- Herr Blitz
A má vždy rychlost správně?
Protože zatím nic s čím jsem jel, kromě Mazdy MX-30, limity správně nemá. Proto to lidi štve.
Já to cinkání prostě po nastartování vypnu a taky nemám problém
.
Protože zatím nic s čím jsem jel, kromě Mazdy MX-30, limity správně nemá. Proto to lidi štve.
Já to cinkání prostě po nastartování vypnu a taky nemám problém

26. (FORD 1.) Explorer
No jede o nejaky km mene realne, 50 tacho - 47+- real. Jako kde to znam, tam bych to taky vypnul, ale kdyz jsi 500km od domova v Beskydech nebo pak v Polsku, Slovensku, Rakousku ci Nemecku, tam bych to radeji nechal.
Nastesti jde nastavit jen graficke upozorneni a vypnout zvuk, bohuzel po znovunastartovani je treba to udelat znova a kdyz jsme byli treba na 10 mistech denne to fakt 10x nastavovat nechces.
Ja se rad kocham, komu to vadi, ze jedu podle predpisu, at me predjede.
Nastesti jde nastavit jen graficke upozorneni a vypnout zvuk, bohuzel po znovunastartovani je treba to udelat znova a kdyz jsme byli treba na 10 mistech denne to fakt 10x nastavovat nechces.
Ja se rad kocham, komu to vadi, ze jedu podle predpisu, at me predjede.
- Herr Blitz
Mně vadí, že to na 90 ukazuje 50 a řve to tudíž zbytečně a blbě.
Tobě to v Corolle vždy ukazuje správně?
Nebavím se o proměřování rychloměru, to je normál o cca 3 km/h.
Tobě to v Corolle vždy ukazuje správně?
Nebavím se o proměřování rychloměru, to je normál o cca 3 km/h.
26. (FORD 1.) Explorer
No co jsem vysledoval, kdyz je treba rozplacla moucha na tom radaru - Corolla to ma v tom znaku pokud si to dobre pamatuju, nema samostatnou "desku" jako jine znacky, tak to treba na 90 zahlasi 50, je to auto zmateny celkem casto, kdyz tam neni konec obce nebo ukonceni rychlosti.
Ale pokud mam i zapnutou navigaci - Google mapy, tak tam se to da porovnat kdo keca
Ale pokud mam i zapnutou navigaci - Google mapy, tak tam se to da porovnat kdo keca

Video jsem dopoledne natocil, ma to snad hodinu, zpracuju, sestriham a pak nahodim odkaz