Grandland Elegance 1,6 t ,8 kvalt automat

Moderátoři: Astra - R@SAG, Moderátoři

Odpovědět
vojtaopel
Příspěvky: 124
Registrován: 22 bře 2010, 08:26

Re: Grandland X ULTIMATE 1.5D (96kW/130k) AT8

Příspěvek od vojtaopel »

Nevim,jestli to muzu nazvat pokrokem a uz mi dochazi trpelivost
hlaska1.jpg
Reklama
 

Uživatelský avatar
milosh
Administrátor
Příspěvky: 844
Registrován: 28 říj 2008, 13:15
Bydliště: Ústecko

Re: Grandland X ULTIMATE 1.5D (96kW/130k) AT8

Příspěvek od milosh »

co jina fleska? nebo mobil pres usb?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
vojtaopel
Příspěvky: 124
Registrován: 22 bře 2010, 08:26

Re: Grandland X ULTIMATE 1.5D (96kW/130k) AT8

Příspěvek od vojtaopel »

Ano. Dneska odpo,zkusim to stahnout na mobil a davam tomu posladni sanci!!!
Poprosim admina,at cely ten obsah presune do mojeho profilu,at Radkovi nedelam tady bordel. Dekuji.
vojtaopel
Příspěvky: 124
Registrován: 22 bře 2010, 08:26

Re: Grandland Elegance 1,6 t ,8 kvalt automat

Příspěvek od vojtaopel »

Takze,skutek utek.
Stahnute v mobilu to mam a po pripojeni najde mi to korat Androit Auto a je to vsechno. Na strankach myOpel pisou,ze aktualizace map,nebylo nikdy tak jednoduche,tak at si to koooti zkusi !!!
vojtaopel
Příspěvky: 124
Registrován: 22 bře 2010, 08:26

Re: Grandland Elegance 1,6 t ,8 kvalt automat

Příspěvek od vojtaopel »

To je ono.
Přílohy
android2.jpg
android1.jpg
android.jpg
vojtaopel
Příspěvky: 124
Registrován: 22 bře 2010, 08:26

Re: Grandland Elegance 1,6 t ,8 kvalt automat

Příspěvek od vojtaopel »

Chlapi,podarilo se nekomu aktualizovat mapy v Grandlandu ???
Odpovědět

Zpět na „Grandland X“