Ahoj, zvažuji teď nějak přelom září/říjen prodej svojí Astry.
Jedná se o hatchback s motorem 1,0 77 kW, aktuálně najeto cca 135000 km, olej měněn pravidelně po 15.000 km, do benzinu přidáván VIF, teď před létem dělány přední i zadní kotouče + destičky. Ježděna pravidelně po trase Příbram - Praha a zpět, dlouhodobá reálná spotřeba lehce pod 5 litrů, když se s tím po dálnici jezdí do 120 km/h.
Barva černá, lak je bohužel poznamenán parkováním na ulici, takže je tam pár škrábanců a na střeše je vrchní bezbarvý lak na několika místech vyžraný zřejmě od ptačích hoven :-/
Z výbavy dvouzónová automatická klima, přední i zadní parkovací senzory, komplet elektrika, dálka v klíči, audio R 4.0 s Apple car play/Android auto, letní i zimní komplety na 15" plecháčích
Cenu bych si představoval 200000 Kč
Astra K 1,0 Ecoflex
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud zde chcete mit firemní inzerát je nutné na vaše stránky umístit odkaz na náš web, jinak bude inzerát smazán.
Pokud zde chcete mit firemní inzerát je nutné na vaše stránky umístit odkaz na náš web, jinak bude inzerát smazán.
Kód: Vybrat vše
<a href="http://www.opel-forum.cz" title="Opel forum a klub">Opel forum a klub</a>
Astra K 1,0 Ecoflex
OPEL Astra Enjoy 1,0 Ecotec, 2017
- Reklama
Re: Astra K 1,0 Ecoflex
Chtělo by to foto / video auta
A fakt to jezdí po dálnici pod 5L? měl jsem služebního Focuse 1.0, ten jezdil za 5 ale tak do 90kmh.

Jezdím celkem předvídavě a fakt to potom žere nula nula prd, podle palubního počítače tam za 78000 km, co jsem najezdil já svítí průměr 4,5 l, mám vysledováno, že si zhruba o 3 dcl přikrášluje skutečnost.
Z výbavy jsem ještě zapomněl na tempomat a ovládání rádia no volantu. Jinak dneska jsem na tom udělal ještě čerstvou technickou.
Přidávám odkaz na pár fotek
https://1drv.ms/f/s!AsPJOFEGB-R0gYM5tMJ ... A?e=3nOUXa
Ahoj, oživuji inzerát, na tachometru něco přibylo, takže aktuální stav je cca 140000 km, čerstvě vyměněný olej, cenovku stahuji na 190000,-