Astra K 1,0 Ecoflex

Pokud prodávate auto pište sem

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud zde chcete mit firemní inzerát je nutné na vaše stránky umístit odkaz na náš web, jinak bude inzerát smazán.

Kód: Vybrat vše

<a href="http://www.opel-forum.cz" title="Opel forum a klub">Opel forum a klub</a>
Odpovědět
Ondrasan

Astra K 1,0 Ecoflex

Příspěvek od Ondrasan »

Ahoj, zvažuji teď nějak přelom září/říjen prodej svojí Astry.
Jedná se o hatchback s motorem 1,0 77 kW, aktuálně najeto cca 135000 km, olej měněn pravidelně po 15.000 km, do benzinu přidáván VIF, teď před létem dělány přední i zadní kotouče + destičky. Ježděna pravidelně po trase Příbram - Praha a zpět, dlouhodobá reálná spotřeba lehce pod 5 litrů, když se s tím po dálnici jezdí do 120 km/h.
Barva černá, lak je bohužel poznamenán parkováním na ulici, takže je tam pár škrábanců a na střeše je vrchní bezbarvý lak na několika místech vyžraný zřejmě od ptačích hoven :-/
Z výbavy dvouzónová automatická klima, přední i zadní parkovací senzory, komplet elektrika, dálka v klíči, audio R 4.0 s Apple car play/Android auto, letní i zimní komplety na 15" plecháčích
Cenu bych si představoval 200000 Kč
OPEL Astra Enjoy 1,0 Ecotec, 2017
Reklama

milosh
Administrátor

Re: Astra K 1,0 Ecoflex

Příspěvek od milosh »

Chtělo by to foto / video auta :roll: A fakt to jezdí po dálnici pod 5L? měl jsem služebního Focuse 1.0, ten jezdil za 5 ale tak do 90kmh.
Ondrasan

Příspěvek od Ondrasan »

milosh píše: 17 zář 2023, 17:17 Chtělo by to foto / video auta :roll: A fakt to jezdí po dálnici pod 5L? měl jsem služebního Focuse 1.0, ten jezdil za 5 ale tak do 90kmh.
Jezdím celkem předvídavě a fakt to potom žere nula nula prd, podle palubního počítače tam za 78000 km, co jsem najezdil já svítí průměr 4,5 l, mám vysledováno, že si zhruba o 3 dcl přikrášluje skutečnost.
Z výbavy jsem ještě zapomněl na tempomat a ovládání rádia no volantu. Jinak dneska jsem na tom udělal ještě čerstvou technickou.
Přidávám odkaz na pár fotek
https://1drv.ms/f/s!AsPJOFEGB-R0gYM5tMJ ... A?e=3nOUXa
Ondrasan

Příspěvek od Ondrasan »

Ahoj, oživuji inzerát, na tachometru něco přibylo, takže aktuální stav je cca 140000 km, čerstvě vyměněný olej, cenovku stahuji na 190000,-
Odpovědět

Zpět na „Auta“