Ono je toho víc co na "Káčku" chybí, schovali to do "odtučňovací kůry"

Jinak konkrétně ty vzpěry kapoty prý mají souvislost s pasivní bezpečností chodců (nějak to souvisí s deformační schopností kapoty).
Moderátoři: Astra - R@SAG, Moderátoři
Ono je toho víc co na "Káčku" chybí, schovali to do "odtučňovací kůry"
zajímavé, že třeba do Insignie "B" se pneumatické vzpěry opět vrátili a má "vyskakovací" kapotu s ochranou chodců, kterou "A" nemělo. Tak si vyber.
JJ, hliníkové pedály jsou základSunman píše: ↑09 čer 2021, 16:02zajímavé, že třeba do Insignie "B" se pneumatické vzpěry opět vrátili a má "vyskakovací" kapotu s ochranou chodců, kterou "A" nemělo. Tak si vyber.
"Hliníkové" pedály mám z první Insignie Sport - jsou samozřejmě gumové s kovovým vrškem - a "přezouvám" je do každé nové Insignie.
GTC-čko je to parádní. Já jsem načipované GTC H-čko obdobně načančané prodal v únoru. Mělo 275tkm
Samotnej vysavač Milwaukee M12 FVCL-0 bez baterie je za 3.450 Kč bez DPH. Já používám sadu 12V baterií ze svého ostatního Milwaukee nářadí, takže jsem baterie řešit nemusel. Pokud bys to chtěl kupovat s baterií, pak bych doporučil jedině s nejsilnější 6A baterií (1.750 Kč bez DPH), poněvadž slabší baterie nemaj tak dobrej tah a nevydržej moc dlouho. Tyhle profi aku vysavače jsou fajn, protože sajou i vodu, jsou bez-sáčkový a tah maj lepší než vysavače na benzínce.Astra - R@SAG píše: ↑21 čer 2021, 13:40 Pěkná hračka kolik to stálo, já mám pouze klasický AKU vysavač.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |