EL-50448
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Re: EL-50448
Kdyby nekdo chtel, v Holicich je moznost nakodovat. Uz jsem si kodoval nekolikrat a plne funkcni...
- Reklama
Ahoj, hele nemáte někdo zkušenost s následujícím problémem. Mám čínskej EL-50448, kterej už jsem v minulosti dvakrát použil k úspěšnýmu naučení. Dneska jsem ale dával letňáky, normálně v menu zapnul učení. Ale pak jsem udělal blbost, jak jsem kvaltoval, že jsem napípnul prvně levý zadní kolo a přední už pak nešlo. Tak jsem to vypnul a myslel, že začnu od znova. Jenže teď auto ukazuje chybu a do režimu učení už se mi standardním postupem (dlouhý stisk CLR na té obrazovce s tlaky) nejde dostat. Nemáte někdo zkušenost, moc díky.
-
skus odpojit nachvilu bateriu auta. mozno to restartuje ten proces a budes moct nanovo to zapnut konfigurovat.... Pri odpojeni baterie sa musia nakalibrovat okna, el.kufrove dvere, tak mozno aj s tymto nieco urobi.
Ahoj, krabicku jsem objednal z ciny na Insignii, ale ta si to nacita sama, coz jsem nevedel. Funglofka. Poslu ji do sveta, kdyby nekdo chtel tak sz.
Pa
Pa
Insignia 1.5 GS MY20
tominomiki píše: ↑30 bře 2020, 23:31 skus odpojit nachvilu bateriu auta. mozno to restartuje ten proces a budes moct nanovo to zapnut konfigurovat.... Pri odpojeni baterie sa musia nakalibrovat okna, el.kufrove dvere, tak mozno aj s tymto nieco urobi.
Ahoj, díky za tip. Nakonec se ale naštěstí ukázalo, že je potřeba, aby bylay zatažená ruční brzda - to mě vubec nenapadlo. Tak snad se to někomu bude hodit.
Ahoj, Nemá někdo krabičku v Ostravě? potřeboval bych pípnout ...
Hlásím, že jsem krabičku také pořídil, takže pokud by potřeboval někdo z okolí Pribrami, jsem k dispozici.
OPEL Astra Enjoy 1,0 Ecotec, 2017