prosim o pomoc astra g 1,7DTI 16V
Moderátor: Moderátoři
prosim o pomoc astra g 1,7DTI 16V
Prosim vas o radu,pomoc . Mam problem nefunguje klima lebo mi utieklo chladivo a potom ked som skusal naplnit tak nesla tak som to nechal tak no po istej dobe mi zacala svietit kontrolka chladenia aj kontrolka motora no zistil som ze mi vyhar poistka c.40 to je 7,5A skusil som dat 10A no asi po 30 minutach vyhorela aj ta tak som skusal dalej skusil som vymenit riadiacu jednotku na klimatizaciu co je pri lavom kolesu no ani to nepomohlo ta jednotka je dobra tak som zasiel do bezneho servisu na diagnostiku a ta nic neukazala tak vraveli ze oni to opravia no opravili to tak ze dali tam 20A poistku no uz kontrolky nesvietia no zda sa mi to blbost bojim sa ze mi zhoria kable aleboo nieco zhori klimu som este neskusal ale podla mna nepojde cize zbytocne davat naplnovat prosim o rady a pomoc vopred DAkujemza kazdu radu.
- Reklama
Re: prosim o pomoc astra g 1,7DTI 16V
Tak v první řadě na diagnostiku někam, kde se podívají i na jednotku chlazení, ne jen na jednotku motoru.
Jestli tam byla pojistka 7,5A, oni dali 20A, tak to rychle naprav, a od toho "servisu" ryhle pryč!!!
Až ti to někdo schopný zdiagnostikuje, zkuste taky jestli funguje spojka kompresoru. Jestli půjde aktivovat, tzn cvakne, pak teprve řešit těsnost hadic, popř. děravého chladiče. Ale nejdřív fakt musíš mít elektriku, tzn jednotku chlazení, větráky, spojku a kompresor v rychtiku.
Jestli tam byla pojistka 7,5A, oni dali 20A, tak to rychle naprav, a od toho "servisu" ryhle pryč!!!
Až ti to někdo schopný zdiagnostikuje, zkuste taky jestli funguje spojka kompresoru. Jestli půjde aktivovat, tzn cvakne, pak teprve řešit těsnost hadic, popř. děravého chladiče. Ale nejdřív fakt musíš mít elektriku, tzn jednotku chlazení, větráky, spojku a kompresor v rychtiku.
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.39)