Moderátor: Moderátoři
Tak jsem to teda zajel otestovat mimo mesto a pokud mam ric pravdu, tak to sviti o neco malo vic pri pohledu z boku. Kupodivu muze byt i docela velky uhel a porad je to dobre videt. Snazil jsem se to nafotit, ale byl zovna zapad, slunce nizko a ja od auta stal dost daleko, takze to na fotkach neni zrovan videt, tazke to sem ani davat nebudu. Ve skutecnosti mohu rici, ze je to velmi dobre a je jedno odkud se divas, jestli zepredu nebo z boku. Jelikoz to ma homologaci, tak to neni bludicka jak je obcas videt.kutulin píše:Jen mám ještě dotaz: Svítí Ti ta světla přímo dopředu? Přece jen nejsou zkosená a nárazník u VC je celkem dost šípovitě zahnutý. Zkoušel jsi si kleknout 10 metrů před autem v ose a pak i ze stran jako je např. chodník či příkop? Kdy je intenzita svítivosti největší?
Mlhovky lze korektně "odprogramovat" s TECH 2 nebo i pomocí opcomu, potom by s AFL problém být neměl. Toto je důležité i z hlediska funkce check control, po odpojení by BC hlásil praské žárovky v mlhovkách.lubaan píše:
Otázka je,jak se zahová systém AFL,když mu seberete mlhovky,protože on s nima počítá.Možná by to mohlo hlásit nějaký chyby.U obyč xenonů asi problém s odebráním mlhovek nebude.
Marky, díky Ti moc za upřímné poznatky. Nechám tam nainstalovat světla buď tedy ty co máš Ty (jsou už ale méně dostupné asi starší typ), anebo se mi ještě zamlouvají tyto http://www.fatomas.cz/cs/katalog-produk ... mi-skly-h/ Díky moc všem za reakce a dám sem později vědět co jsem nechal udělat za svícení na svou VC.Marky píše:Tak jsem to teda zajel otestovat mimo mesto a pokud mam ric pravdu, tak to sviti o neco malo vic pri pohledu z boku. Kupodivu muze byt i docela velky uhel a porad je to dobre videt. Snazil jsem se to nafotit, ale byl zovna zapad, slunce nizko a ja od auta stal dost daleko, takze to na fotkach neni zrovan videt, tazke to sem ani davat nebudu. Ve skutecnosti mohu rici, ze je to velmi dobre a je jedno odkud se divas, jestli zepredu nebo z boku. Jelikoz to ma homologaci, tak to neni bludicka jak je obcas videt.kutulin píše:Jen mám ještě dotaz: Svítí Ti ta světla přímo dopředu? Přece jen nejsou zkosená a nárazník u VC je celkem dost šípovitě zahnutý. Zkoušel jsi si kleknout 10 metrů před autem v ose a pak i ze stran jako je např. chodník či příkop? Kdy je intenzita svítivosti největší?
PS: nedavno jsem si koupil svitilnu s nejnovejsim cipem cree XM-L T6 (a chystam se koupit dalsi sestricky do rodinky) a to uz je poradne svetlo, tyto cipy tam dat, tak uz fakt oslnujeshttp://www.youtube.com/watch?v=aM3ByDZtH5M
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |