Ahoj chlapi,
vlastním opel combo rok 97,s motorem 1.7d, najeto poctivích 520 000km. Koupil jsem ho po prvním majiteli, kterej sním jezdil denně.

Automobil dost uveze a je to slušný pracant, který jezdí za málo nafty

tudíž se ho vzádt nechci. Jenže, teď se mohu leda honit s kamiony, kterej stejně v kopci vyhraje. Po vzoru britské stránky, chci sehnat motor s turbem, z vectry,astry, cokoliv isuzu s turbem

. Myslím, že tato část nebude tak těžká,pokud za něj nebudou chtít mraky peněz, jsme češi, národ, kterej chce na všem vydělat.

Trošku po vzoru mého kamaráda, kterej má golfa 1.9 TTDI pd (twin-turbo diesel) s úžasným výkonem skoro 200kw, tak nerad zůstávám po zadu. Momentálně mám v combu vyříznutý kat, přidáno na naftě,sportovní filtr, sání bez egr ventilu,
Moje plány do budoucna, co bych s vozem chtěl udělat jsou takovéto: turbo motor, odstranit výfuk, pouze roura,zvýšit tlak na turbu a dávku nafty,montáž intercooleru před chladič vody, větší kola-mám 245-45 zr 17 z BMW, které mi zbyli, a podložky na změnu rozteče také nebudou problém. Tak pokud má někdo podobné plány, rád pokecám