Dotazy k Insignia 2.0 CDTi 103kW Bussines 2015

Návody, opravy, rady, tipy

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Uživatelský avatar
mfilip
Příspěvky: 242
Registrován: sob 06. kvě 2017 10:21:36

Dotazy k Insignia 2.0 CDTi 103kW Bussines 2015

Příspěvek od mfilip » sob 06. kvě 2017 10:32:41

Zdravím vás a předem se omlouvám, že jsem založil takto všeobecné fórum. Mám a budu mít různé dotazy, některé jsem se snažil najít, ale neúspěšně, proto jsem zvolil tuto volbu. Jsem tedy nováček, Opel mám poprvé, předtím jsem jezdil OII 2.0 TFSI RS, předtím O1 1.8T, především tedy turbobenzíny. Toto je můj první diesel.

Dotazy:
- má motorizace 2.0 CDTi 103kW ADBlue?
- PP má 2 paměti, u koncernu byla krátkodobá, která se mazala po 2h nečinnosti. U Opelu to vypadá, že obě paměti se nuluji pouze manuálně resetem. Nedá se někde nastavit, aby například po 2h se jedna z pamětí resetovala automaticky?

Díky
Insignia 2.0 CDTi 103kW Ecoflex A20DTE MR2015

Reklama
 

Brembo SV
Příspěvky: 252
Registrován: ned 14. čer 2015 10:28:07

Re: Dotazy k Insignia 2.0 CDTi 103kW Bussines 2015

Příspěvek od Brembo SV » sob 06. kvě 2017 11:05:27

2015 neviem,ale 2016 maju určite SCR katalyzátor,no predpokladám,že 2015 to bude mat rovnaké-nakolko je EURO VI. PP máš na mysly reset prejdenej vzdialenosti? Resetuje sa automaticky,po 12 tisíc km,okrem priemernej spotreby.

Uživatelský avatar
mfilip
Příspěvky: 242
Registrován: sob 06. kvě 2017 10:21:36

Re: Dotazy k Insignia 2.0 CDTi 103kW Bussines 2015

Příspěvek od mfilip » sob 06. kvě 2017 12:59:27

Brembo SV píše:2015 neviem,ale 2016 maju určite SCR katalyzátor,no predpokladám,že 2015 to bude mat rovnaké-nakolko je EURO VI. PP máš na mysly reset prejdenej vzdialenosti? Resetuje sa automaticky,po 12 tisíc km,okrem priemernej spotreby.
aha, takze i kdyz to nema mocovinu, tak ma Euro VI? To je super. Nemam jeste TP, abych se podival.
Mam na mysli automaticky reset vsech udaju spojenych s jizdou, tedy prumerna rychlost, pocet km, spotreba. U OII RS to funguje tak, ze jsou 2 pameti. Automaticky se jedna z nich resetuje po 2h od vypnuti zapalovani. Ta druha se resetuje pouze manualne nebo po ujeti 9999km tusim.
U Insignie jsou 2 pameti taky A a B, a cekal jsem neco podobneho. Daji se tedy resetovat jen manualne (pokud pominu ten reset po 12tkm)?
Diky
Insignia 2.0 CDTi 103kW Ecoflex A20DTE MR2015

Eisy
Příspěvky: 483
Registrován: pon 20. srp 2012 20:11:53

Dotazy k Insignia 2.0 CDTi 103kW Bussines 2015

Příspěvek od Eisy » sob 06. kvě 2017 13:14:29

Viem co myslis. A nie neda sa nastavit aby sa to po 2hod resetovalo.
Musis rucne ...

Uživatelský avatar
mfilip
Příspěvky: 242
Registrován: sob 06. kvě 2017 10:21:36

Re: Dotazy k Insignia 2.0 CDTi 103kW Bussines 2015

Příspěvek od mfilip » sob 06. kvě 2017 14:07:51

Eisy píše:Viem co myslis. A nie neda sa nastavit aby sa to po 2hod resetovalo.
Musis rucne ...
A s tim EU VI u 2.0 CDTi 103kW jsi si jist?
Insignia 2.0 CDTi 103kW Ecoflex A20DTE MR2015

Brembo SV
Příspěvky: 252
Registrován: ned 14. čer 2015 10:28:07

Re: Dotazy k Insignia 2.0 CDTi 103kW Bussines 2015

Příspěvek od Brembo SV » sob 06. kvě 2017 18:59:08

Všetky modeli od 2015 musia splnat Euro VI. Myslím,že Insignia s tým začala od 2014.

Uživatelský avatar
mfilip
Příspěvky: 242
Registrován: sob 06. kvě 2017 10:21:36

Re: Dotazy k Insignia 2.0 CDTi 103kW Bussines 2015

Příspěvek od mfilip » sob 06. kvě 2017 19:46:53

Brembo SV píše:Všetky modeli od 2015 musia splnat Euro VI. Myslím,že Insignia s tým začala od 2014.
Super, ale stále se k tomu nemůžu dopátrat Googlem ... ani k nějakým prospektům z té doby, PDF s výbavami, s technickými údaji ...
Insignia 2.0 CDTi 103kW Ecoflex A20DTE MR2015

Uživatelský avatar
mfilip
Příspěvky: 242
Registrován: sob 06. kvě 2017 10:21:36

Re: Dotazy k Insignia 2.0 CDTi 103kW Bussines 2015

Příspěvek od mfilip » ned 07. kvě 2017 20:13:52

- mam system Auto-Stop ... tlacitko zapnute, sviti zelena dioda, stojim na miste, vyslapnu spojku, zarazeny neutral a motor furt jede. Proc, nemel by motor zhasnout?

- je system rozpoznani hlasu dostupny pro cestinu? Kdyz zmacknu tlacitko na volantu nebo na obrazovce, tak to na pise, ze funkce neni k dispozici
Insignia 2.0 CDTi 103kW Ecoflex A20DTE MR2015


Uživatelský avatar
mfilip
Příspěvky: 242
Registrován: sob 06. kvě 2017 10:21:36

Re: Dotazy k Insignia 2.0 CDTi 103kW Bussines 2015

Příspěvek od mfilip » ned 07. kvě 2017 22:27:59

Dik, ale ja nemam AdBlue

Chci se ještě zeptat, jaký chod má u vás spojkový pedál. Jakobych obcas citil, ze chod neni uplne hladky, ale jakoby lehce skubal, neco jako kdyz na silnicnim kole mate suche bovdeny a pri mackani brzdy neco slabe obcas drhlo.
Naposledy upravil(a) mfilip dne stř 10. kvě 2017 10:23:05, celkem upraveno 1 x.
Insignia 2.0 CDTi 103kW Ecoflex A20DTE MR2015

Odpovědět

Zpět na „INSIGNIA – Jak na to“