Kupujeme Oplíka
Moderátor: Moderátoři
Re: Kupujeme Oplíka
No mě ta cena zas tak nízká nepřipadá … S nájezdem 125.000 Km … Takovejch podobnejch je na ebay.de spousta …
Tahle se mi líbí víc: www.mobile.de/cz/Osobní-vůz/Opel-Astra- ... 271976.htm
Tahle se mi líbí víc: www.mobile.de/cz/Osobní-vůz/Opel-Astra- ... 271976.htm
Astra K ST 1.6 CDTI 100 kw, MY17
ex Astra H Caravan 1.9 CDTI 88 kW, MY06 s panoramatickou střechou … :-)
ex Astra H Caravan 1.9 CDTI 88 kW, MY06 s panoramatickou střechou … :-)
- Reklama
link nefunguje
Dobrý večer pánové, moc jsem fórum nepročítal a tak doufám, že mě neukamenujete pokud zde bude něco podobného... Kupuji "rodinné" auto a tak jsem si vzpomněl i na Opel a konkrétně na Astru, kdy bych chtěl kupovat vozidlo do 150.000,-Kč včetně a tak brouzdám po netu a koukám a v nabídce je opravdu hodně hodně moc motorů a tak bych se chtěl zeptat zkušených lidí jaký by v takové cenové relaci vybírali. Nájezd máme max 15.000 km za rok a spíš kratší cesty než dálky. Dálky zcela minimálně. Případně pokud někdo navrhne nějaký motor, tak na co si u něho dát bacha (egr, dpf, turbo, rozvody, atd.) Díky moc za radu a pomoc.. 

Ahoj! Jsi příliš stručný a odkaz je taky vcelku k ničemu. Zkus se trošku rozepsat hlavně o důvodech, jež by k "repasi motoru" (či turba...?) měly vést, pak můžeš očekávat nějakou smysluplnou reakci. 

W124 E320 Coupé 1994
Tohle vypadá na reklamu.
- F_X16SZR 99'' - Classic
- F_X16SZR 97'' - Off
- Dedra 1.6 97" - Prime
- F_X16SZR 97'' - Off
- Dedra 1.6 97" - Prime
Zdravím, zvažuji nákup ojeté Astry Sportstourer generace J. Jezdím převážně krátké trasy po městě, takže bych chtěl benzínový motor a automat. Ohledně motorů je na internetu informací a zkušeností celkem dost, ale k převodovce jsem našel akorát tolik, že jde o převodovku s hydrodynamickým měničem (což bych chtěl) od Aisinu.
Zajímá mě zda s touto převodovkou má někdo zkušenosti. Dále by mě zajímalo co tak stojí běžný servis, eventuálně kompletní repase, nebo výměna a jaká je životnost, případně na co si dát pozor.
Díky za odpovědi.
Zajímá mě zda s touto převodovkou má někdo zkušenosti. Dále by mě zajímalo co tak stojí běžný servis, eventuálně kompletní repase, nebo výměna a jaká je životnost, případně na co si dát pozor.
Díky za odpovědi.