Servis Brno
Moderátor: Moderátoři
Re: Servis Brno
Díky a koukám nejen adresu webu, ale i provozovny
- Reklama
Rád bych obnovil téma i pro rok 2022, protože uvedené odkazy už nefungují.
Tedy, jaké máte zkušenosti se servisem Opel v Brně, který je podle vás nejlepší?
Díky.
Tedy, jaké máte zkušenosti se servisem Opel v Brně, který je podle vás nejlepší?
Díky.
- Astra - R@SAG
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Roman K Brno - zde je sídlo firmy - https://goo.gl/maps/jd3sfhf2gdGPggTE8
Předešlé vozy: Opel Astra F 1.4 8v - 1992
Současný vůz: Opel Astra G 1.4 16v ECOTEC - 2003
Současný vůz: Opel Astra G 1.4 16v Twinport - 2006
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
WEB: astra-rasag.cz - vše o Opelech.
Současný vůz: Opel Astra G 1.4 16v ECOTEC - 2003
Současný vůz: Opel Astra G 1.4 16v Twinport - 2006
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
WEB: astra-rasag.cz - vše o Opelech.
ahoj, nejaky tip na servis, ktery vymeni tesneni pod hlavou Meriva A Z14XEP?
Ahoj! Odkaz máš v příspěvku nad tvým dotazem. V Brnisku asi nic lepšího nenajdeš.
W124 E320 R6 Coupé 1994
Mě přijde že dnes lidi fakt neumí číst, setkávám se s tím dnes a denně.
Ale když se člověk podívá na ten nick, tak se to dá pochopit.
Ale když se člověk podívá na ten nick, tak se to dá pochopit.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
K tomu cteni - kdyz si otevru stranky Roman K Brno, tak se tam pise prevazne o diagnostice a elektronice, takze tezko z toho soudit, jestli udela rozvody.
A název tématu ti teda neporadil? Ono stačí rozkliknout ten odkaz výše na google a podívat se na recenze a je to.
Každopádně budu se opakovat, ale já to mám do Brna 300km a taky už jsem tam parkrát byl a navíc jsem s Romanem kupoval mojí astru, která už x let slouží k plné spokojenosti. Takže máš jasno, kam auto dát
Každopádně budu se opakovat, ale já to mám do Brna 300km a taky už jsem tam parkrát byl a navíc jsem s Romanem kupoval mojí astru, která už x let slouží k plné spokojenosti. Takže máš jasno, kam auto dát

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Neni zac, od toho tu jsme, abychom poradili. Jen takovy info, predchozi prispevek se necituje.