KFL píše:Ako prve, slaba bateria.
Pri startovani si to cucne z baterie trosku viac a pokles napatia zamava s ABS modulom, ktory vygeneruje falosnu chybu.
Uz som to tu pisal, ked som vymenil bateriu, tak to prestalo.
Ine priciny samozrejme mozu byt, ale az 100km za touto.
OP-COM návody
Moderátor: Moderátoři
Re: OP-COM návody
- Reklama
Tiež mi na Vectre po naštartovaní vypisovalo chybu ABS. Po prejdení pár metrov chyba zakaždým zmizla. Po výmene batérie,ked klakla uplne,všetky problémi s ABS zmizli.
Zdravím,
podařilo se mi rozběhat op-com Chine clone. Zkouším to z důvodu problému s Insignií.
Mám Bi-xenony a tedy lze zapnout 9 režimů svícení. Ale pokud zapnu tento režim, světla se nastaví na levostranný provoz, tedy pravostranné řízení.
Nevíte někdo jestli se nechá v diagnostice přepnout? V nastavení vozidla v menu to není a v autorizovaném servisu také nevědí.
A kde bych mohl najít manuál nebo popis na diagnostiku OP-COM pro Insignii?
Předem moc díky za jakoukoli radu.
podařilo se mi rozběhat op-com Chine clone. Zkouším to z důvodu problému s Insignií.
Mám Bi-xenony a tedy lze zapnout 9 režimů svícení. Ale pokud zapnu tento režim, světla se nastaví na levostranný provoz, tedy pravostranné řízení.
Nevíte někdo jestli se nechá v diagnostice přepnout? V nastavení vozidla v menu to není a v autorizovaném servisu také nevědí.
A kde bych mohl najít manuál nebo popis na diagnostiku OP-COM pro Insignii?
Předem moc díky za jakoukoli radu.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Měl bych navazující dotaz k nastavení otevírání oken.na DO. Teď z hlavy přesně nenapíšu jakou mám verzi op comu - asi 1.99 a volbu window closing jsem tam v rec nenašel. Mam v el. Jen predni okna. Muze to mitn a to vliv? Nebo to bude v op comu?vosel píše: ↑01 črc 2014, 18:59 Dik za tip,ale nepodarilo se mi to najit, nasel jsem v REC jen volbu Windows Comfort Closing a tam mam Present ale o otevirani nikde nic. Mohl by me kdyztak nekdo nasmerovat? Mam opcom kratce a koupil jsem ho hlavne kvuli sledovani DPF plus jsem chtel aktivovat denni sviceni a otevirani oken pomoci DO. Svetla se zadarily,varianta 4 ale na ty okna nemuzu prijit.
Naucit jsem to zkousel ale taky bez vysledku,oteviral a zaviral predni okna pomoci konzole ve dverich,drzel dyl, se zapnutym i vypnutym klicem ve spinacce ale tahle magie je na me asi moc![]()
Díky
Opel Vectra C Caravan 1,9CDTI, 110kW
Ahoj. Na netu jsem hledal, jak přes OP-Com zjistit security code na Zafiru B. Našel jsem nějaký, kde se po výběru roku, a modelu OPEL ZAFIR B zobrazila položka Instrument a v ni pak dále..... Problémem je, že se mi po výběru roku 2008 a modelu Zafira B tato položka nezobrazuje. Nevíte, tam nemám tuto položku? Děkuji
Zajdi do Opla, tam ti to povi, ale idealne do Nemecka, kde to je levnejsi.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ahoj, prosim vas, kde a jak muzu v op-com 1.99 aktivovat DIC aby zobrazoval aktualni spotrebu, dojezd atp.
Diky

Predesly vuz: Opel Agila A 2004
Soucasny vuz: Opel Meriva B 2012
vlastnim OP-COM , ale necte SW-CAN (IPC, SDM)... Shanim nekoho v Ostrave komu cte (napr. Astra J)
vlastnim OP-COM , ale necte SW-CAN (IPC, SDM)... Shanim nekoho v Ostrave komu cte (napr. Astra J)
Tak uz jsem zjistil - Body>Instrument Cluster>Programming>Variant Code Programming. Bohuzel mi OPCOM nenacte SWCAN (zadny). Nekdo z Ostravy a okoli s OPCOMem kdo ho ma plne funkcni?
Predesly vuz: Opel Agila A 2004
DIC? Asi jsi myslel BID ne?