Ahoj.
Mam nový OPEL Astra ST 1,2 96kW 2025. Teď najeto 4000km. Nádherný design, jsem milovník Astry. Předtím jsem měl Astru z r. 2008.
Mám dotaz na současný Opel.
Sedačka řidiče, při prudších zatáčkách nebo na kruhácích, mi při přenesení váhy do strany lupne v sedáku. Zřejmě nějaká vůle: ližiny nebo aretační mechanismus. Nevím, co říct v servisu, aby mi neřekli "to je klasika/to běžně dělá". Je mi to při jízdě nepříjemné. U starého opela jsem to neznal.
Astra L problém se sedačkou
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
- Reklama
- Astra - R@SAG
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Astra L problém se sedačkou
Ahoj, taky mám Astru L, ale elektrické sedadlo. Nemám žádný problém s ničím prozatím. To co popisuješ se mi stávalo s Astrou J v roce 2015. Úplně to stejné, až vždy ve mě hrklo a ihned jsem dal nohu s plynu.
Reklamoval jsem to cca ve 2000 km. V servise to vše prošli a že se to neprojevilo za jízdy a bla, bla. Stál jsem si za svým, že to chci opravit, že to dokonce ohrožuje žízení. Protože se to zhoršovalo, ale v těch 2000km, už jsem toho měl dost.
Nakonec si tam auto nechali a že se na to podívají, Astru J tam měly 1 den. Výsledek byl, že pracovník co montoval na lince sedačku řidiče, tak nedotáhl šrouby uchycení, jak vše dotáhly, tak od te doby 11 let klid. Podotýkám, že vážím 75kg, bylo to otravné. Celá operace vytažení sedadla a opětovná montáž mi technik řekl 4hod.
Tak reklamace je jasná a oprava jednoduchá
.
Reklamoval jsem to cca ve 2000 km. V servise to vše prošli a že se to neprojevilo za jízdy a bla, bla. Stál jsem si za svým, že to chci opravit, že to dokonce ohrožuje žízení. Protože se to zhoršovalo, ale v těch 2000km, už jsem toho měl dost.
Nakonec si tam auto nechali a že se na to podívají, Astru J tam měly 1 den. Výsledek byl, že pracovník co montoval na lince sedačku řidiče, tak nedotáhl šrouby uchycení, jak vše dotáhly, tak od te doby 11 let klid. Podotýkám, že vážím 75kg, bylo to otravné. Celá operace vytažení sedadla a opětovná montáž mi technik řekl 4hod.
Tak reklamace je jasná a oprava jednoduchá
Předešlé vozy: Opel Astra F 1.4 8v - 1992
Současný vůz: Opel Astra G 1.4 16v - 2006
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
Současný vůz: Opel Astra L 1.2 Turbo Mild-Hybrid - 2025
WEB: astra-rasag.cz - vše o Opelech.
Současný vůz: Opel Astra G 1.4 16v - 2006
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
Současný vůz: Opel Astra L 1.2 Turbo Mild-Hybrid - 2025
WEB: astra-rasag.cz - vše o Opelech.