1. Mám asi problém, mám astru H 2.0t 125kw. Hrozně to v motorovým prostoru hřeje je to normální ?
2. Kdykoliv někam dál/10km/ dojedu a zastavím tam mi voda přes expanzku protíká jak blázen a to celkem dlouho. Všude v motorovým prostoru to bublá ?
Měl jsem to teď v servise s tím že bylo podpálené těsnění pod hlavou na 1 válci kanálek- píst.Vyměněno ale toto to co jsem psal to dělá i po výměně
Ozvěte se mi prosím kdo máte 2.0 nebo servisáci co mají zkušenost
zanechám tel. stačí napsat sms zavolám zpět
kontakt na mě Míra 735888700
POMOOOC !!! Ozvěte se mi kdo tu máte Astru 2.0 125kw
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
Re: POMOOOC !!! Ozvěte se mi kdo tu máte Astru 2.0 125kw
Ahoj! Zatím nikdo nereagoval, tož to zkusím já - víčko expanzky zajišťuje přetlak v chladící soustavě a tím zvyšuje bod varu chladící směsi. Pokud víčko (ventil v něm) nefunguje správně, směs vaří dřív, než by měla. Zkus jiné víčko...
Hadice ke chladiči jsou taky horké...? A nejsou (i po výměně těsnění pod hlavou) na omak tvrdé, nejsou z expanzky cítit výfukové plyny...?

Hadice ke chladiči jsou taky horké...? A nejsou (i po výměně těsnění pod hlavou) na omak tvrdé, nejsou z expanzky cítit výfukové plyny...?
W124 E320 Coupé 1994
Re: POMOOOC !!! Ozvěte se mi kdo tu máte Astru 2.0 125kw
Víčko i expanska jsou nové , horké je uplně všechno- hadice tvrdé nejsou ,vodu to nehází,jestli jsou cítit výfukové plyny no uvidím včera jsem čistil expanzku protože předtím to samozřejmě šlo do vody takže všechno je smradlavý a šinavý.Povedlo se to krásně vymít tak uvidím: Dnes jedu delší štreku tak pak kouknu a doplním info.