Acc nefunguje, stupidita autor. servisu
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Acc nefunguje, stupidita autor. servisu
Dobrý den, jestli tu je někdo,kdo by mi poradil,budu velmi rád. Jsem majitelem astry k sports tourer 1.6cdti,100kw s acc. Na displeji při nastartování i při start stopu se mi vždy objevuje hláška servis asistent systému. Při pokusu o spuštění acc mi hlásí adaptivní tempomat dočasně nedostupný. Bláhově jsem si myslel, že můj problém vyřeší autorizovaný servis MNC v Českých Budějovicích. Po diagnostice jim vyjeli určité chyby, načež mi oznámili,že do toho nemůžou dostat
a že kdyby mi to nějaký známý opravil tak to bude v pohodě. Po tomto výroku jsem ztratil řeč. Jako řešení mi nabídli výměnu radaru za pouze 48200,-kč a to je cena ještě bez práce. Na německém fóru jsem si podle DTC chyb ( které mi mimochodem," jestli budete chtít tak vám to ofotím", vytiskli) našel že se u těchto ročníků jedná o softwarovou slabinu a že je třeba přehrát znova software a jednotku acc znovu naučit. Najde se někdo kdo to dělá???

- Reklama
Re: Acc nefunguje, stupidita autor. servisu
A zapomněl jsem dodat, že tuto neopravu si řekli pouhopouhých 2200,-kč
- Astra - R@SAG
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nahrání / přehrání SW provádí pouze autorizovaný servis. Problém je v tom ze Astra K je ještě vyrobena společnosti GM a teď OPEL patří pod PSA a tím pádem, pokud se jedná o přehrání SW, tak za vše platí nemalé peníze práve GM. Proto některé OPEL servisy dávají od toho ruce pryč v ČR.
Já bych se pokusil obrátit na jiný servis v rámci ČR a nebo ještě lépe, zajel do Německa, kde jsou ochotnější.
Já bych se pokusil obrátit na jiný servis v rámci ČR a nebo ještě lépe, zajel do Německa, kde jsou ochotnější.
Předešlé vozy: Opel Astra F 1.4 8v - 1992
Současný vůz: Opel Astra G 1.4 16v ECOTEC - 2003
Současný vůz: Opel Astra G 1.4 16v Twinport - 2006
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
WEB: astra-rasag.cz - vše o Opelech.
Současný vůz: Opel Astra G 1.4 16v ECOTEC - 2003
Současný vůz: Opel Astra G 1.4 16v Twinport - 2006
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
WEB: astra-rasag.cz - vše o Opelech.
Pokud ti nikdo nepřehraje software tak můžeš sám, ale něco to stojí.
1. koupit vxdiag vcx nano 130 USD
2. registrovat se na https://www.acdelcotds.com/subscriptions ( musíš mít Americkou IP adresu -> použít VPN )
3. koupit předplatné na 2 roky/jedno VIN za 40USD
4. aktualizovat software v jednotce sám
1. koupit vxdiag vcx nano 130 USD
2. registrovat se na https://www.acdelcotds.com/subscriptions ( musíš mít Americkou IP adresu -> použít VPN )
3. koupit předplatné na 2 roky/jedno VIN za 40USD
4. aktualizovat software v jednotce sám

Opel Astra ST 1.4 92KW Innovation
Nebo vyrazit na někým, kdo tomu rozumí, třeba do Brna za členem RomanK.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet