aktualizacia intellilink r4.0

Informace ohledně aktualizace navigace, multimedií a elektroniky

Moderátoři: Astra - R@SAG, klm121, mattonecz, Moderátoři

Odpovědět
pelito

Re: aktualizacia intellilink r4.0

Příspěvek od pelito »

Caute, v ramci poslednej garancky som nechal preinstalovat softver radia, vraj mali nejaku aktualizaciu k dispozicii, pocitovo sa mi zda, ze audio hra po aktualizacii ako keby horsie alebo slabsie, zvuk nie je taky cisty a musim ho nastavit hlasnejsie. Basy, vysky a stredy mam nastavene rovnako ako predtym. Ma s tym niekto skusenosti, je taketo nieco podla vas mozne ci je to len nejaky moj zvlastny pocit? :D
Astra K 1.0T 77kw Innovation
Granite Grey
Reklama

Kaph-astrak

Příspěvek od Kaph-astrak »

Tiež sa mi to stáva, že niekedy hrá rádio slabšie, niekedy silnejšie. Neviem vôbec čím to je 😁
Koda

Příspěvek od Koda »

pelito píše: 21 dub 2019, 20:31 Caute, v ramci poslednej garancky som nechal preinstalovat softver radia, vraj mali nejaku aktualizaciu k dispozicii, pocitovo sa mi zda, ze audio hra po aktualizacii ako keby horsie alebo slabsie, zvuk nie je taky cisty a musim ho nastavit hlasnejsie. Basy, vysky a stredy mam nastavene rovnako ako predtym. Ma s tym niekto skusenosti, je taketo nieco podla vas mozne ci je to len nejaky moj zvlastny pocit? :D
Zdá sa, že mnoho ľudí sa stretáva s podobnými problémami po aktualizácii softvéru rádia alebo iných zariadení.
Matyas4460

Příspěvek od Matyas4460 »

Dobrý den, chtěl bych se zeptat ohledně aktualizace. Astra rok 2016 a nefunguje android auto pouze apple car play. Zajel jsem do opelu zda by to nezaktualizovaly. Bylo mi řečeno že pokusit se můžou ale že podepíšu papír o tom že se jednotka může zničit. Co je na tom pravdy? Mě to přijde jak úplná blbost. Stačí mi aby mi fungovalo tohle nepotřebuju aktualizaci map. Poradí Někdo? Moc děkuji
Odpovědět

Zpět na „Astra K - Autorádia + navigace + elektronika“