Insignia B trasie pri jazde

Brzdy, tlumiče, výfuk, prostě o všem co je pod autem :)

Moderátor: Moderátoři

Sunman
Příspěvky: 1333
Registrován: 22 čer 2011, 23:06

Re: Insignia B trasie pri jazde

Příspěvek od Sunman »

Tlmiče sú hlúposť. Hlavne nejaké "náhrady".
Insignia A je ešte podstatne tvrdšie auto a taká má byť. Proste to nie je vzducholoď od VAG. Tlmiče s tým nemajú nič spoločné.
Reklama
 

Marty 730
Příspěvky: 32
Registrován: 08 říj 2022, 23:49

Re: Insignia B trasie pri jazde

Příspěvek od Marty 730 »

Měnit tlumiče které netečou při takhle nízkém nájezdu je nesmysl,úplně nechápu co si od té výměny slibuješ,chování podvozku to nezmění
Sunman
Příspěvky: 1333
Registrován: 22 čer 2011, 23:06

Re: Insignia B trasie pri jazde

Příspěvek od Sunman »

Naopak môže to zmeniť chovanie podvozku - aj k horšiemu - keď tam niekto namontuje nejaké "zaručene" najlepšie aj od renomovaného výrobcu, ktoré síce pasujú mechanicky ale majú inú charakteristiku.
Videl som porovnanie tlmičov od 5 výrobcov a auto bolo vždy iné.
Mkojtal
Příspěvky: 16
Registrován: 09 úno 2023, 21:39

Re: Insignia B trasie pri jazde

Příspěvek od Mkojtal »

Sunman píše: 20 úno 2023, 18:20 Naopak môže to zmeniť chovanie podvozku - aj k horšiemu - keď tam niekto namontuje nejaké "zaručene" najlepšie aj od renomovaného výrobcu, ktoré síce pasujú mechanicky ale majú inú charakteristiku.
Videl som porovnanie tlmičov od 5 výrobcov a auto bolo vždy iné.
Ano, Insignia je tvrda. No mam vymenene capy, tycky a po prejdeni nerovnosti ode s praveho kolesa buchot pri dvihnuti kolesa. Znova som pozrel napravu a je 100% na….. ten buchot uz moze sposobovat iba tlmic
sursur
Příspěvky: 14
Registrován: 17 říj 2022, 19:50
Bydliště: Brno

Re: Insignia B trasie pri jazde

Příspěvek od sursur »

Sunman píše: 11 úno 2023, 19:04 vyzerá to, že chodíš k nejakému machrovi, čo postupne za tvoje peniaze mení všetko. Po tlmičoch bude nasledovať celá náprava a potom celé auto....
Za mňa sú to s najväčšou pravdepodobnosťou zle vyvážené kolesá.
Skús iný pneuservis - to je čo píšem vyššie o BestDrive kde to bolo vždy na reklamáciu a nakoniec odchod do iného servisu. Prevážili kolesá a všetko OK.
Sú vyvažovači, ktorí len pridávajú závažia, takže nakoniec tam máš 1/2 kila olova to svedčí o tom, že človek čo vyvažoval kolesá to buď nevie alebo na to totálne dlabe.
Insignie B 2017 Mám naprosto stejnou zkušenost. Po každém vyvažování u známého po zimě, kdy jsou všechna kola přezuta (mám jen jednu origo sadu elektronů Opel) a vyvážena na + - 0 , jsem zpět na převážení po cca 14-ti dnech, a je rozdíl až 10 g na každém kole.
A tak je znovu převážíme, a pak už zpravidla bývá klid. "A babo raď, čím to je".
Odpovědět

Zpět na „INSIGNIA – Podvozek a řízení“